Nou rècord de corredors a la 6a edició de la Marató del Priorat més internacional, amb més de 700 participants

Falset, 6 d’octubre de 2019.- La cursa més divertida i original ha seguit creixent un any més en nombre de participants i en animació.

Finlàndia, Rússia, Brasil, Suècia, Colòmbia, EEUU, Mèxic, Austràlia, Polònia, Alemanya, Bèlgica o Canadà són alguns dels més de 15 països d’origen dels més de 700 participants d’aquesta 6a edició de la Marató del Priorat.

Àlex Llaveria i Elena Calvillo s’han imposat a la distància de Marató, i Pablo Vázquez i Pat Perpinyà han guanyat la Mitja Marató. Aquests són els primers classificats d’una cursa on l’esperit de participació supera àmpliament al de competició; un esdeveniment esportiu en el qual qui fa pitjor marca pot gaudir encara més del paisatge, dels tasts de vins dels més de 20 cellers col·laboradors de la DOQ Priorat i DO Montsant maridats amb productes de la terra, de la música, del teatre i de les moltes altres sorpreses trobades als avituallaments presents al llarg del recorregut.

Els participants ho saben i, en major nombre i més disfressats que en cap altra edició, han gaudit un any més d’una jornada espectacular en plena verema.

La Marató del Priorat comença a esdevenir un clàssic en el calendari del corredor, un esdeveniment únic en la seva espècie, la cursa a on tornar i retrobar-se amb la resta d’antics i –cada cop més –nous participants. La tardor comença amb la Marató del Priorat!

 

Els guanyadors de la VI Marató del Priorat han estat:

Pòdium masculí MARATÓ

Alex Llaveria
3h 14min

Enric Caballé
3h 53min

Xavier Rodríguez
4h 08min

Pòdium femení MARATÓ

Elena Calvillo
4h 16 min

Helena Sirisi
4h 41min

Bozena Kosinska
4h 48min

Pòdium masculí MITJA

Pablo Vázquez
1h 39min

Jordi Martí
1h 42min

Agustí Peñas
1h 44min

Pòdium femení MITJA

Pat Perpinyà
2h 08min

Alba Canet
2h 15min

Lara Abelló
2h 21min

Fotografies

http://www.maratodelpriorat.com/imatges-premsa-croniques

Resultats Runedia Novotiming

https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-54190#

Share