La tercera Marató del Priorat rep inscripcions de corredors de 10 països estrangers

L’1 d’octubre tindrà lloc la #PrioratWineRun amb la col·laboració de 18 cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat.

Més de 400 corredors han confirmat la seva participació en la tercera edició de la Marato del Priorat, la #PrioratWineRun, que tindrà lloc el primer el dissabte, 1 d’octubre, i sortirà des de la Cooperativa de Falset Marcà. Enguany s’ha incrementat notablement el número de països participants, amb un total de 10. En aquesta edició hi ha corredors procedents de Polònia, Alemanya, Països Baixos, Suècia, República Txeca, Andorra, Sud-Àfrica, França, Suïssa i el Regne Unit. No obstant això, la majoria de corredors són catalans.

El guanyador de les edicions anteriors, Hugo Figueras, els periodistes d’Esports, Arcadi Alibés i Xavi Bonastre, i els corredors Pedro Ortega i Marc Puig són alguns dels participants que han confirmat l’assistència a la cita esportiva.

Per la tercera edició de la Marató del Priorat s’ha mantingut el recorregut de l’any passat, incloent el pas pel terme municipal de la Vilella Alta. Entre els principals atractius de la cursa hi ha el paisatge, la verema i els avituallaments que preparen els cellers col·laboradors. En total en participaran 18 entre la DO Montsant i la DOQ Priorat, que serviran vins de les dues regions vitivinícoles entre els participants.

La #PrioratWineRun també organitza activitats paral·leles, amb visites culturals incloses, i una paella de germanor final.

 

Font: http://reusdigital.cat/noticies/el-camp/prioratdigitalcat/la-tercera-marato-del-priorat-rep-inscripcions-de-corredors-de-10

Share