Èxit de participació a la I Marató del Priorat

Esport, paisatge i vi s’han fusionat a la cursa organitzada per l’Associació Dracsrunners que ja té confirmada la segona edició pel dissabte 3 d’octubre de 2015.

Èxit de participació a la I Marató del Priorat que ha tingut lloc aquest dissabte a la comarca prioratina amb 400 participants, en una iniciativa única a Catalunya que ha combinat l’esport, el paisatge i la cultura del vi. L’Associació DracsRunners, organitzadora de l’esdeveniment, ha valorat molt satisfactòriament el desenvolupament de la cursa i ha felicitat tots els col·laboradors per fer de la Marató i la Mitja un esdeveniment singular i molt participatiu, en un paisatge únic com el del Priorat que opta a esdevenir Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en la categoria de paisatge cultural agrari de muntanya mediterrània.

L’inici i l’arribada de la cursa ha tingut lloc a la Cooperativa Falset Marçà, una de les Catedrals del Vi de Catalunya, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell. La seva participació així com la de diferents cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat ha estat decisiva per al desenvolupament de la cursa que, per primer cop a Catalunya, ha volgut posar en valor una de les regions vitivinícoles més emblemàtiques. Gràcies a la col·laboració dels cellers, els punts d’avituallament han obsequiat els participants de la Marató amb vi català i productes de la terra.

El rànquing de la I Marató del Priorat i la Mitja ha estat el següent:

Podi en categoria masculina de la I Marató del Priorat

Hugo Figueras Blanco 3h 52min – Esports Truga de Cervera
Oriol Blanché Rovira 4h – UE Vic
Marc Antoni Fernández Siurana 4h 02min– CE Serres del Mestral

Podi en categoria femenina de la I Marató del Priorat

Vanesa López 4h 35min – Penya P’arriba
Esther Valenzuela 4h 47min
Laura Sanvicens 4h 57min – Virginia Bay Team

Podi en categoria masculina de la I Mitja Marató del Priorat

Mikel Besora 1h 32min – Borges Trail
Marc Balanyà 1h 33min – Borges Trail
David Sànchez Blasco 1h 34min – Atletes d’Altafulla

Podi en categoria femenina de la I Mitja Marató del Priorat

Thais Pentinat 1h 56min – Extrem Team Tivissa
Montse Canyadell 2h 12min – Tennis Tarragona
Maria Eugènia Munté 2h 13min – Cooperativa

 

Share